Omakotitalo | 5h, k, s, kph, khh, var., autokatos

Juppinlaita 9c, Espoo

Hinta

695 000 €

Koko

116 / 149 m²

Vuosi

2021

Vuonna 2021 valmistunut hieno maalämpökoti Kurttilassa, omalla 682m2 tontilla. Tämä kahteen tasoon rakennettu omakotitalo on tyyliä ja huoliteltuja yksityiskohtia tulvillaan. Laadun tuntee jo heti kotipihaan saapuessa, jossa vastassa on upea tumma omakotitalo, asfaltoidut piha-alueet, oma autokatos sähköauton latauslaitteella, huolella tehdyt pengerrykset ja piha-aidat sekä kahteen suuntaan laskeutuva sisäänkäynnin portaikko, joka kerää ihailut omakseen. Sisäpuolella sisääntulokerroksessa tervetulleeksi toivottaa valtavan tilava eteinen, missä älykkäällä suunnittelulla pukeutumistilat on jaettu kahteen, esimerkiksi lasten ja aikuisten eri vaatesäilytystiloihin. Onnistuneen suunnittelun ansiosta ilahduttavan hyvät puitteet löytyvät myös esimerkiksi koiratalouksille, harrastusvälineiden kanssa kulkeville tai lastenvaunuille. Eteisen lisäksi sisääntulokerroksesta löytyvät toinen toistaan hienompia tiloja, joissa hienon ulkoasun taakaa löytyy tarkkaan hiottua käytännöllisyyttä ja arjen helppoutta. Kerroksessa on lisäksi suuri kodinhoitohuone, saunaosasto, erillis-wc sekä oleskelualue, joka on tämän kodin ehdoton sydän. Lähes 30m2 suurella oleskelualueella on lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunapintaa runsaasti ja ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, joten tilan ylellistä luonnonvalon määrää on vaikea olla huomaamatta. Tämä ihana tila muodostuu olohuoneesta, ruokailutilasta sekä erittäin tyylikkäästä Puustellin mustasta niemekekeittiöstä. Perheen yhteisten hetkien lisäksi oleskelualue on kuin luotu vieraiden kestitsemiseen. Kaikki kodin makuuhuoneet on sijoitettu yläkerran rauhaan, josta makuuhuoneiden lisäksi löytyy myös erillinen wc. Kaikki makuuhuoneet ovat kooltaan mukavan tilavia ja kaikissa huoneissa on suuret ikkunat, takapihan puoleisissa makuuhuoneissa jopa kahteen ilmansuuntaan. Yläkerran huoneissa katot ovat kaikkialla korkealla, jolloin myös koko pinta-ala on täysin hyödynnettävissä. Tämä koti lämpenee energiatehokkaalla maalämmöllä ja kesähelteitä viilentämään on rakennuksessa ilmalämpöpumppu. Säilytystilaa on valtavat määrät ja lisätilaa tarjoaa autokatoksessa sijaitseva lämmin varasto. Rakennuksen ulkopuolella, takapihalla on upea lasitettu terassi, erillinen kivipintainen aurinkoterassi sekä runsaasti tasaista nurmea ja pieni kaistale siistiä metsämaastoista rinnettä. Tällä pihalla on siis helppo viihtyä säällä kuin säällä, vuodenajasta toiseen. Mikäli etsit vaativaan makuun sopivaa, erittäin tyylikästä ja remonttihuolentonta kotia huippualueelta, varaa oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa ilmainen arviokäynti: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
44575514
Sijainti
  • Espoo 
  • Juppinlaita 9c, 02780
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s, kph, khh, var., autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
116 m²
Muiden tilojen pinta-ala
33 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot ovat peräisin rakennusluvasta ja rakennuslupapiirustuksista.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

695 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

878,64 € / vuosi

Jätehuolto

21,00 € / kk

Tietoliikenneyhteysmaksu

35,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkökulutus on ollut 12200 kwh/vuosi ja sisältää sähköauton latauksia.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
istutukset
Tietoliikenne
Kiinteä laajakaistasaatavuus, Valokuitu, Sisäverkon kaapelointi
Kaapeli-TV
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Lasitettu terassi
Terassin ilmansuunta: Lounas, Luode, Kaakko
Takapihalla on suuri lasitettu terassi sekä erillinen kivipintainen aurinkoterassi.

Kauppaan kuuluu autokatoksen 11kw webasto sähköauton latauspiste

Tehdyt remontit
Kohteelle on myönnetty rakennuslupa 18.8.2020. Lopputarkastus on pidetty 10.12.2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Maalämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Aries maalämpöpumppu markkinoiden ensimmäinen IoT-ohjattava invertterimaalämpöpumppu. Toshiban Haori Nordic 35 -ilmalämpöpumppu viilennykseen.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Vesihuollon kuvaus
Naapurikiinteistön (tontti 29) kanssa on erillisellä sopimuksella sovittu yhteisestä vesijohtolinjasta, joka kulkee tonteille johtavan tien alla runkolinjaan.
Viemäri
Kunnan
Naapurikiinteistön (tontti 29) kanssa on erillisellä sopimuksella sovittu yhteisestä jätevesilinjasta, joka kulkee tonteille johtavan tien alla runkolinjaan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä, Vesiliittymä, Viemäriliittymä, Kaapeli-TV tai tietoliikenneliittymä
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto, Koneellinen tulo, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakentamisessa on mietitty ekologisuutta ja materiaalien pitkää kestoa mm. Seinien eristeenä Ekovilla, rännit on Vesivekin arvo rännit joilla ruostumattomuus takuu 60 vuotta ja terassi tehty huoltovapaasta Komposiitista.
Keittiön kuvaus
Tumma ja tyylikäs avokeittiö on legendaarisen Puustellin kädenjälkeä. Erittäin laadukkaista keittiöistä tunnetun kisällin laatua saa ihastella tässä ihanassa keittiössä arjen ylellisissä hetkissä, joissa upea ulkokuori kulkee käytännöllisyyden kanssa rinta rinnan.
Upeat tummat kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja lisäksi ne kätkevät kodin kylmälaitteet sekä astianpesukoneen. Keittiön aamiaiskaappi piilottaa katseilta jokapäiväiset pienkoneet, jolloin keittiön hienostuneet kivitasot pääsevät todella oikeuksiinsa ja ovat aina valmiina tositoimiin. Kalusteuuni ja kalustemikro ovat molemmat integroitu ergonomiselle korkeudelle käyttömukavuuden maksimoimiseksi ja lisäksi keittiössä on oma viinikaappi sekä liesituulettimella varustettu induktioliesitaso. Keittiössä on muun oleskelualueen tapaan vinyylilattiat sekä maalatut seinät.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaosastolla sijaitseva kylpyhuone on varsin tyylikäs ilmestys suurine laattoineen, näyttävine sadesuihkuineen sekä Unidrainin linjalattiakaivoineen. Kylpyhuone on hyvän kokoinen myös koko perheen saunailtoihin.
WC-tilojen kuvaus
Rakennuksessa on kaksi erillis-wc:tä, yksi kummassakin kerroksessa. Sisäänkäyntikerroksen wc sijaitsee eteisen yhteydessä. Varusteina tilassa on: wc-istuin, käsienpesuallas, allashana, allaslaatikosto, valaistu peili sekä korkea varustekaappi.
Yläkerran kylpyhuone on sijoitettu aulaan palvelemaan kaikkia neljää makuuhuonetta. Tilassa on varusteina wc-istuin, suuri käsienpesuallas, allashana, suuri allaslaatikosto, valaistu peili sekä korkea varustekaappi.
Molempien wc-tilojen lattiat ovat laattaa ja seinät maalatut.
Saunan kuvaus
Sauna on tunnelmallista lämpökäsiteltyä haapaa ja pehmeitä löylyjä tarjoaa suurella kivimäärällä vaurustettu Harvian Cilindro -sähkökiuas. Saunan seinät ovat paneelia ja lattia laattaa. Lumisauna on jälleen kerran onnistunut toteutuksessa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kodinhoitohuone sijaitsee saunaosastolla ja palvelee kodin vaatehuollon lisäksi myös pukuhuoneena. Kaapistotilaa on runsaasti ja pesukoneen ja kuivausrummun sijoittaminen työtason alle maksimoi onnistuneesti käytettävän tasotilan määrän. Kodinhoitohuoneessa on Puustellin kaapistojen lisäksi käsienpesuallas ja allashana, pesukoneliitäntä sekä avattava ikkuna. Kodinhoitohuoneen lattiat ovat laattaa ja seinät maalatut.
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Vinyylilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on neljä hyvän kokoista makuuhuonetta, jotka kaikki sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa. Kaikissa makuuhuoneissa on hyvät, pohjapiirroksen mukaiset Puustellin vaatekaapistot, runsaasti ikkunapintaa sekä hyvin hyödynnettävät neliöt. Kaikissa makuuhuoneissa on vinyylilattiat sekä maalatut/tapetoidut seinät.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, Vintti tai vinttikomero
Lämmin iso varasto ja tekninen tila samassa autokatoksen takaosassa. Yläpohjassa on iso n. 20m2 kylmä ullakko mikä tarjoaa loistavan varastointi mahdollisuuden.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Ruukki Classic Silence
Kattomateriaali
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-76-28
Tontin pinta-ala
682 m²
Tie perille
Kyllä
Rasitteet
Naapurikiinteistöjen kanssa on sovittu yhteisen aidan/tukimuurin sijoittamisesta kiinteistöjen rajalle. Tontin jäteastian / tonttikeskuksen takana oleva tukimuuri on mahdollisesti 2 cm naapurin puolella, jonka naapuri on suullisesti hyväksynyt.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
K-Supermarket Lasihytti, PizzaHut, asiamiesposti ym. n. 750m. Lidl 1,5km. Alueella lisäksi pieniä ravintoloita, hyvinvointi- ja kauneuspalveluita. Lisää paikallisia palveluita, kuntosalit ja eläinlääkäri Kauklahden juna-aseman läheisyydessä n. 2,3km. Kauppakeskus Lippulaiva n. 5,4km.
Päiväkodit: Lähistöllä useita päiväkoteja mm. päiväkoti Lintukoto n. 500m, ruotsinkielinen Kungsgårds daghem och förskola n. 650m
Koulut: Ruotsinkielinen Kungsgårdsskolan (1.-6.lk) n. 50m. Vanttilan koulu (1.-9.lk) n. 1km, Hansakallion koulu (1.-6.lk) ja Kauklahden koulu (7.-9.lk) n. 2 km.
Kauklahden urheilukenttä n. 1,4km. Lähistöllä useita pallokenttiä sekä mm. koirapuisto. Musslaxbergenin ulkoilualue näköalapaikkoineen n. 750m, joka jatkuu Espoonlahden luonnonsuojelualueena (Fiskarsinmäki).
Liikenneyhteydet
Kurttilantien bussipysäkille n. 350m, josta bussit 164 (Kamppi - Kurttila) ja 165 (Espoonlahti M - Vanttila). Kauklahdenväylän pysäkille n. 800m, josta bussit 166 (Bassenkylä-Lasilaakso) ja 167 (Järvikylänmäki - Lasilaakso). Kauklahden juna-asemalle n. 2,3km.
Näkymät
Ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin pihanäkymin.
Pihan kuvaus
Asfaltoitu etupiha. Takapihalla lasitettu terassi, kivipintainen pergola-alue sekä tasainen nurmialue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tomi Sarlin

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.