Bo LKV Turku

Rivitalo | 4-5h, k, s, 2 kph, 2 parv, terassi

Kerppukuja 1, Piispanristi, Kaarina

Hinta

445 000 €

Koko

108 m²

Vuosi

2023

Tervetuloa tutustumaan upeaan rivitalohuoneistoon Piispanristin viihtyisällä ja vehreällä alueella Ala-Lemun laidalla! Tämä vuonna 2023 valmistunut tyylikäs ja valoisa koti suurine ikkunoineen ja terasseineen tarjoaa viihtyisää asumista, yhdistäen modernin asumisen mukavuudet ja luonnonläheisen sijainnin lähellä Turkua. Asunnon sisääntulokerroksessa sijaitsee tyylikäs avokeittiö, jossa on tilaa suurellekin ruokapöydälle. Olohuoneen ja keittiön yhteiset tilat houkuttelevat viettämään aikaa ja rentoutumaan, joko perheen tai ystävien seurassa. Olohuoneen jatkeena oleva katettu, tilava ja aurinkoinen terassi tuo olohuoneeseen jatkumoa kauniina kesäpäivinä lasiliukuovien avulla. Mikäli kaipaat suuremman olohuoneen, voit poistaa olohuoneen ja viereisen makuuhuoneen välisen väliseinän. Myös kyseisellä makuuhuoneella on suuri ikkuna ja lasiliukuovi terassille. Sisääntulokerroksessa sijaitsee myös viihtyisä ja vaaleansävyinen kylpyhuone. Toisessa kerroksessa sijaitsevat kodin muut makuuhuoneet suurine ikkunoineen ja lasiliukuovineen. Kahdesta makuuhuoneesta on käynti katetulle, lasitetulle ja jaetulle parvekkeelle, josssa voi nauttia kauniista kesäpäivistä raikkaassa ulkoilmassa. Kolmannella makuuhuoneella on käytössä erittäin tilava avoparveke (terassi), jossa on suuri markiisi. Tyylikkäästä, avarasta ja viihtyisästä saunaosastosta on myös kulku suurelle terassille, jossa on valmius porealtaalle. As Oy Kaarinan Aurinkoniitty on omiaan niille, jotka arvostavat asumisen helppoutta, luonnon valoa ja nykyaikaista ratkaisuja. Huoneiston yhteydessä on kahden auton katos ja rakennuksessa on arvostetut tekniset ratkaisut kuten vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä sekä koneellinen ilmanvaihto ja viilennys (Ventilclima). Tervetuloa ensiesittelyyn sunnuntaina 28.4. klo 15:30 - 16:15! Lisätiedot ja esittelyt Arne Hyvärinen | 040 354 4884 | arne@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21408911
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, k, s, 2 kph, 2 parv, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Kokonaispinta-ala
108 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan: asuinhuoneisto, 4-5H+K+S+KPH, 108 m2, autopaikat/katos 36 m2 ja ulkoiluvälinevarasto 7,5 m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

431 759,00 €

Velkaosuus

13 241,00 €

Velaton hinta

445 000,00 €

Neliöhinta

4 120,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

302,40 € / kk

Pääomavastike

75,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

378,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Sähkö kulutuksen mukaan, vesimaksuennakko 18 e/hlö/kk (tasaus kerran vuodessa) , varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksaa ostaja kaupantekotilaisuudessa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja mahdollisen osakekirjan mitätöinnistä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: pohjoiseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Markiisi ja screenkaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Huoneistossa koneellinen ilmanvaihto ja viilennys (Ventilclima, puhallinkonvektori). Perustajaurakoitsijana toiminut Oy Spinkkilä LTD, Y-tunnus 0133177-6, on asetettu konkurssiin 18.8.2022. Yhtiö on tämän jälkeen rakennettu valmiiksi asukkaiden toimesta RS-insinöörit Oy:n, Y-tunnus 2488018-8, toteuttamana yhteistyössä RS-pankin kanssa. Konkurssitapauksen johdosta, kiinteistön lopullinen toteutus ei välttämättä täysin vastaa perustajaurakoitsijan alkuperäisiä suunnitelmia. Asukkaat ovat mm. lisänneet yhtiön varustelua alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Tässä kuten kaikissa muissakin kiinteistössä, kiinteistön rakenteet ym. pitää kunnostaa tai uusia määräajoin. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan vielä tehnyt päätöksiä korjauksista, tulevat trämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäväksimkeskimäärin KH-kortin nro 90-00403 mukaisin ajoituksin lasketun kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta. Tämä seikka on asunnon ostajan syytä tiedostaa tulevia korjauksia ja niistä syntyviä kustannuksia arvioitaessa.
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheessa nostettu huoneiston varustelutasoa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
vesikiertoinen lattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Avokeittiö, jossa mm. tyylikäs kaapisto (Lumo), työtasot/LED-valaistus, lavuaari/hana, erilliset pitkä jk ja pieni pk, keraaminen liesi, uuni (pyrolyysi), liesituuletin, integroitu astianpesukone, viinikaappi ja mikro. Lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
1 krs: laatoitettu kph (seinät ja lattia), jossa pitkä allaskaappi/taso, lavuaari/hana, peili, suihku/suihkuseinä, wc-istuin ja valaistus. Vesikiertoinen lattialämmitys. 2 krs: iso, ikkunallinen, laatoitettu kph, jossa 2 suihkua/suihkuseinä, allaskaappi/taso, lavuaari/hana, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja valaistus. Vesikiertoinen lattialämmitys. Kylpyhuoneesta on kulku suurelle parvekkeelle (terassi), jossa iso markiisi.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kylpyhuoneissa on wc-istuimet.
Saunan kuvaus
Tyylikäs, moderni sauna, jonka seinät, katto ja lauteet puuta. Sähkökiuas. Lasiseinä ja lasiovi (sauna/kph).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta on kulku makuuhuoneeseen (mahdollisuus poistaa väliseinä ja laajentaa olohuonetta), sekä ulos terassille. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa suuret ikkunat, sekä molemmissa lasiliukuovet. Lattia laattaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
1 krs: olohuoneen vieressä makuuhuone, jonka on mahdollista yhdistää olohuoneeseen. Makuuhuoneessa kaapistoa (liukuovet) ja iso lasiliukuovi ulos terassille. Lattia laattaa. 2 krs: makuuhuoneita 3 kpl, joista kahdesta on kulku katetulle ja lasitetulle parvekkeelle (parvekkeella puinen välisenä). Kyseisissä makuuhuoneissa suuret ikkunat/screenkaihtimet ja lasiliukuovet. Makuuhuoneiden kapistoissa liukuovet. Kolmannesta makuuhuoneesta on kulku suurelle avoparvekkeelle (terassi), jossa markiisi. Makuuhuoneiden lattiat parkettia. Kaikissa makuuhuoneissa suuret ikkunat.
Säilytystilojen kuvaus
Erillinen 94 m2 suuruinen talousrakennus, joka sisältää huoneistojen hallinnassa olevat varastotilat.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Seudun Kiinteistöpiste Oy/Jussi Jalonen PL 5, 20201 Turku Puh. 0400 269 514, 020 766 9380 jussi.jalonen@ts-kiinteisto.fi
Tulevat remontit
Taloyhtiössä 1-vuotistarkastus kesäkuussa 2024.

Kunnossapitotarveselvitys (seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve) 25.8.2023/hallitus:
Lämmitysjärjestelmä: maalämmön ilmaukset
Yhtiö: 24 kk urakoitsijan takuuaika, vuositarkastus (AsKL)
Energialuokka
B (2018), Todistuksen laatimispäivä 22.9.2020 ja viimeinen voimassaolopäivä 22.9.2030.
Tontin koko
3 472 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Kaarinan Aurinkoniitty

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston yhteydessä 2 auton katos. Yhtiöjärjestyksen mukaan: Katos, 36 m2, sijaitsee rakennuksessa.
Toteutetut autopaikat 18 kpl. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston (1B) yhteydessä autokatos 36 m2.
Pihan kuvaus
Aurinkoinen terassi/piha (lounas).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Piispanristi, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hyvärinen Arne

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.