ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 2h, avok, kph, r.parveke

Helminkatu 8, Hermanni, Helsinki

Hinta

252 000 €

Koko

42 m²

Vuosi

1960

Nyt myynnissä valoisa neljännen kerroksen kaksio Hermannissa! Keittiö ja olohuone yhdistyy toisiinsa luoden avaruutta. Makuuhuoneen yhteydessä hyvin säilytystilaa. Kylpyhuoneeseen mahtuu oma pesukone, mutta yhtiöltä löytyy erinomaiset yhteiset tilat joista löytyy myös ilmainen pesutupa sekä sauna. Taloyhtiössä on suoritettu linjasaneeraus sekä julkisivu- ja ikkunaremontti vuosien 2011-2012 aikana. Suositulla Hermannin alueella asut aivan ydinkeskustan laidalla hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja kävelyetäisyydeltä löydät päivittäistavarapalvelut. Kauppakeskus Redi kattavine palveluineen on vain muutaman pysäkin päässä. Arabianrannan merelliset ulkoilumaastot avautuvat lähialueella sekä Kumpulan maauimala. Teurastamon lounaspaikat lyhyen kävelymatkan päässä. Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Helin Ranne helin.ranne@roof.fi 040 7765 893 OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English or in Estonian.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21216444
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, r.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
42 m²
Kokonaispinta-ala
42 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Muu ehto: 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

252 000,00 €

Velaton hinta

252 000,00 €

Neliöhinta

6 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

336,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

336,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikkavuokra 40 € /kk. Alkaen 01.07.2024 : 42,50 € / kk. Hoitovastike alkaen 1.7.2024 : 8,50 € /m2/kk. Vesimaksuennakko alkaen 01.07.2024 : 26,50 € / kk/ hlö. Hallitukselle yhtiökokouksen valtuutus taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kerätä tai jättää keräämättä enintään 1 kk ylimääräinen yhtiövastike ennalta arvaamattomien kulujen kattamiseksi ja maksuvalmiuden turvaamiseksi. Rakenteet ja pintamateriaalit, jotka ovat asennettu ennen vuotta 1994 saattavat sisältää asbestia. Osakas on ennen muutostöihin ryhtymistä velvollinen selvittämään omalla kustannuksellaan, onko purettavissa materiaaleissa asbestia ja tarvittaessa teettämään työt 1.1.2016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti (säädökset 684/2015 ja 798/2015). Taloyhtiö on siirtynyt maanmittauslaitoksen huoneistotietorekisteriin. Asuntokauppojen yhteydessä ostaja/tämän edustaja on velvollinen toimittamaan isännöintitoimistoon kauppakirjan, jotta osakkaan maksuvastuu voidaan päivittää. Kaupoista on lisäksi ilmoitettava maanmittauslaitokselle. Vesimaksut tasataan mitatun kulutuksen mukaiseksi kerran vuodessa huoneistoihin asennettujen vesimittareiden lukemien perusteella. Sonera taloyhtiölaajakaista 10M, sisältyy hoitovastikkeeseen. Varsinainen yhtiökokous 25.5.2023: Hallitukselle myönnettiin valtuudet kerätä enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa ennalta arvaamattomien kulujen kattamiseksi ja yhtiön maksuvalmiuden turvaamiseksi. Tämä valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Lisäksi myönnettiin hallitukselle valtuudet seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti määrittää pääomavastike uudelleen, mikäli yhtiön lainanhoitokulut muuttuvat olennaisesti. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa vuonna 2023 enintään lainanlyhennysten ja lainaosuussuoritusten määrällä. Korjaus - ja kunnossapitovastuu Yhtiöjärjestys 8 §. Yhtiön osakeluettelo on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään, osakekirja on paperinen. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2013 Olohuoneen ja keittiön väliseinän purku, keittiöremontti, seinien ja katon maalaus ja lattialaminaatin uusiminen
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappipakastin Integroitu mikroaaltouuni Sähköliesi, Moderni kaasuliesi sähkölieden lisäksi, pyykinpesukoneelle paikka SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Lattialämmitys SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Aavatalo Oy / Mikko Saukko Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 22b, 00260 Helsinki p. 010 311 3300 / 010 311 3320 info@aavatalo.fi / mikko@aavatalo.fi
Huolto
Talon monitoimi Tarmer-Monitoimi Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, väestönsuojat, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, kellarikomerot, ullakko, pesutupa, kaapeli-tv, taloyhtiölaajakaista Telian 100M.

Koneellinen poistoilmanvaihto.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 6

Tehdyt remontit
2022: Palovaroittimet uusittu
2021 Sokkelin pinnoitteen uusiminen ja halkeamien korjaus.
2019: Kiinteistön korjaustarveselvitys 10 vuodelle. Lämmönsiirtimen uusiminen. IV-nuohous.
2016: Pihasuunnitelma. 2015: Huoneistojen ovien uusiminen. Lukituksen uusiminen.
2011-2012: Linjasaneeraus (Vesi- ja viemärijohtojen, sähkönousujen, antenniverkon, yleiskaapeloinnin ja märkätilojen saneeraus.). Julkisivu- ja ikkunaremontti. Sokkelipintojen kunnostus. Peltikatteen maalaus. Piha-alueiden kunnostus ja salaojitus.
2011: Julkisivu- ja ikkunaremontin suunnittelu. Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu. 2009-2010: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu.
2009: Peruskuntoarvio. Piha-aita uusittu.
2008: Ulkoportaat ja kaide uusittu.
2007: LVV-kuntotutkimus.
2005: Asennettu 2 valaisinpylvästä pihalle. Piha-asfaltoinnin korjaus. Vesikaton paikkamaalaus. Lumiesteiden asennus. Syöksytorvien ja räystäiden korjaus.
2001: Saunan kunnostus. Jätekatoksen rakentaminen. Kuntokartoitus.
1999: Kaukolämpölaitteiden uusiminen. 1996: Ikkunoiden kunnostus ja maalaus.
1995: Pesutuvan seinien maalaus. Parvekeovien tiivistys. Paisunta-astian uusiminen.
1994: Poistoilmahormien puhdistus ja nuohous. Ulkoportaiden uusiminen.
1992: Kaasuputkiston kunnostus maakaasukelpoiseksi. 1991: Vesikaton maalaus.
1988: Sähkö sisääntulokaapelin uusiminen. Sähköpääkeskuksen uusiminen.
1987: Maalaus ja alumiinikittilista (Alapäädyn ja länsipuolen ikkunoiden maalaus ja alumiinikittilista). Kaapelisisäverkon kunnostus.
1985: Pesukone.
1984: Porrasmaalaus.
Tulevat remontit
2024 . Viemäreiden painauman korjaus , kustannusarvio 18200 €. Salaojien padotusventtiili ,kustannusarvio3700 €.
2025: Vesikaton uusinnan suunnittelu, kustannusarvio 7 500 €. Julkisivujen kuntotutkimus, kustannusarvio 8000 €.
2026: Vesikaton uusinta, kustannusarvio 350 000 €. Yläpohjan lisälämmöneristys, kustannusarvio 150 000 €. Uusien irtainvarastojen rakentaminen ullakolle, kustannusarvio 75 000 €. Aitojen uusiminen , kustannusarvio 15 000 €.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
2 047 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava-aloitus
Vallilan pohjoisosan alueella sijaitsevalle oppilaitostontille suunnitellaan täydennysrakentamista.

Kalasatama/Hermanninranta: Alue rajautuu etelässä Vanhaan talvitiehen, lounaassa Hermannin rantatiehen, luoteessa Kyläsaaren eteläosaan ja koillisessa Vanhankaupungin selälle. Alueelle suunnitellaan asuntoja ja palveluita noin 5 000 asukkaalle, sekä puistoja, kaksi päiväkotia ja koulu.

Asemakaavaluonnos
Kantakaupungin vanhoja asemakaavoja ajantasaistetaan vastaamaan todellista rakennettua tilannetta sekä yleiskaavan toiminnallisia tavoitteita.

Asemakaavaehdotus
Arabian kauppakeskuksen yhteyteen toteutetaan lisärakentamista. Kotisaarenkadun varrella sijaitseva toimitilasiipi puretaan ja tilalle rakennetaan uusi 17 kerrosta korkea kerrostalo, jossa on pohjakerroksessa katutilaan avautuvaa liiketilaa.

Asemakaavamuutos (hyväksyminen)
Kalasataman ja Pasilan välille on suunnitteilla raitiotie, joka parantaisi merkittävästi alueen poikittaisia joukkoliikenneyhteyksiä yhdistämällä Pasilan rautatieaseman, Kumpulan kampuksen ja Kalasataman metroaseman. Raitiotieyhteys on suunniteltu Vallilanlaakson kautta jossa rata sovitetaan olemassa olevan vanhan ratapohjan kohdalle sekä puiston eteläreunaan Mäkelänrinteen uintikeskuksen läheisyyteen.

Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Helsingin kaupunki asemakaavoitus
Kansakoulukatu 3​, 00100 Helsinki​
p. (09) 310 1691

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
31 924,45 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki / Kiint. virasto
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2070

Asunto Oy Helminkatu 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähialueella useampi koulu.
Palvelut: K-Market Sture n. 350 m.
Alepa Vallila n. 950 m.
K-Supermarket Arabia n. 1,0 km.
Lidl Tukkutori n. 1,3 km.
Päiväkodit: Lähialueella useampi päiväkoti.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 180 m. Raitiovaunupysäkki n. 180 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hermanni, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ranne Helin

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.