Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Omakotitalo | 4h, k, askarteluhuone, 2xwc, kph, s, kuisti

Yläkaskenkuja 17 B, Töyrynummi, Tapaninkylä, Suutarila, Helsinki

Hinta

393 000 €

Koko

121 m²

Vuosi

1956

Kodikas ja tunnelmallinen rintamamiestalo viehättävällä pientaloalueella Töyrynummessä. Yläkaskenkujan varrelta löytyy ryhdikäs ja runsaasti remontoitu omakotitalo, joka sopii niin lapsiperheille kuin tilaa kaipaavalle pariskunnallekin. Sisääntulokerroksessa on avara olohuone ja maalaisromanttinen keittiö, johon mahtuu isokin perhe pöydän ääreen ruokailemaan. Olohuoneen vierestä löytyy viehättävä makuuhuone, jonka lisäksi kaksi isoa makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassa yläkerrassa. Kellarikerroksessa on harrastetilaa sekä tilava kylpyhuone kodinhoitonurkkauksineen. Tunnelmallisen saunan kruunaa heti valmis kiuas ja kellarin uloskäynnistä on mukava mennä vilvoittelemaan omalle pihalle saunan jälkeen! Varaava takka ja ilmalämpöpumppu keskikerroksessa pitävät lämpötilan miellyttävänä vuoden ympäri! Nykyinen perhe on asuttanut taloa jo lähes 20 vuotta ja heidän aikanaan talo on läpikäynyt mittavat uudistukset. Niin sähköt, käyttövesiputket, viemärit kuin salaojitus, julkisivu ja kattokin on uusittu matkan varrella sisätilojen lisäksi. Tähän kotiin voi siis muuttaa ilman isompia remonttihuolia, joskin vanhaan taloon asettuvalle aina kaikenlaista pientä puuhaa riittää. Oma 615m2 tontti on helppohoitoinen ja pihassa kasvaa omena- päärynä ja luumupuukin ja tilaa riittää terassin lisäksi hyvin myös trampoliinille! Rauhallinen pientaloalue on lapsiperheiden suosiossa. Heti kujan päästä alkaa mukavat ulkoilumaastot ja alueelta löytyy hyvät päiväkodit, koulut ja harrastusmahdollisuudet. Tervetuloa tutustumaan; asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten ole yhteydessä välittäjään ja sovi oma esittelyaikasi. Sinua palvelee: Hanna Daw Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021 Puh. 0400 810 002 / hanna.daw@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 10:45 - 11:15
Esittelijänä Hanna Daw
p. 0400810002

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20278139
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, askarteluhuone, 2xwc, kph, s, kuisti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusluvasta saadun tiedon mukaan asuintilojen pinta-ala on 94 m2, joka koostuu keskikerroksesta ja yläkerroksesta. Helsingin kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen (epävirallinen) mukaan, huoneistoala on 112 m2 ja kerrosala 120 m2. Välitysliike on pyrkinyt selvittämään kiinteistön pinta-alaa rakennusvalvonnalta sekä kaavoituksesta, mutta pinta-aloissa on dokumentaation mukaan eriäväisyyksiä. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Ostajan tueksi ja markkinoinnissa käytetty 3D pohjakuvamittaus on epävirallinen eikä välttämättä vastaa todellisuutta eikä ota huomioon asuinneliöiksi laskettavia mittausstandardeja. Sen perusteella keskikerroksen ja yläkerran neliöt ovat noin 121m2. Kellarikerrosta n. 50m2, ei lasketa asuinneliöihin. Ostaja on tietoinen, että kiinteistön hinta ei perustu asunnon neliöihin tai pinta-alaan vaan kiinteistön kokonaisuuteen.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

393 000,00 €

Velaton hinta

393 000,00 €

Muut maksut

Tiemaksu

60,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

46,00 € / kk

Puhtaanapito

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 710 €/vuosi
Sähkön kulutus (keskiarvo vuosilta 2022 ja 2023) 18 000 kWh/vuosi. Puhtaanapito 12 €/kk, HSY jäteastian tyhjennys joka 4. viikko.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa askarteluhuone (harrastehuone), wc, kylpyhuone, sauna ja pannuhuone/varasto.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot, ilmalämpöpumppu, pyykinpesukone, kellarikerroksen jääkaappi, askarteluhuoneen kalustus (tv/sohva), vaatekaapistot.
Tehdyt remontit
2023: Ulko-ovet maalattu, yläkerran laminaatit uusittu
2021: Sähkökattila vaihdettu hybridivaraajaan (valmius asentaa VILP tai aurinkopaneelit tms.)
2020: Julkisivun huoltomaalaus öljymaalilla.
2012: Keskikerroksen lattiat vaihdettu lautaan.
2012: Julkisivut, ulkoverhous: mineriitti purettu ja vaihdettu lautaan. Eristeet vaihdettu sahanpurusta ekovillaan. 25mm tuulensuojalevy lisätty. Ilmarako lisätty.
2009: Ilmalämpöpumppu asennettu
2010: Salaojat uusittu koko talon ympäriltä
Salaojittavat lämmöneristeet 10cm maanalaisella osalla. Lämpörappaus 10cm maanpäällisellä osalla. Tarkastuskaivot. Ei kytketty kunnan hulevesijärjestelmään. Terassi rakennettu salaojaremontin jälkeen.
2009: Katto uusittu 2009 Ruukki classic tiilenpunainen. Piipunpellitys uusittu, kattoturvatuotteet asennettu, yläpohjasta tehty tuulettuva korotuksella, piipunhattu uusittu. Ulko-eteisen katto rakennettu uudelleen.
2007: Kosteat tilat ja wc:t rakennettu kokonaan uudelleen, vesieristykset ja lattialämmitykset kaikissa ja alakerran ilmanvaihto korjattu.
2007: Sähköt, kaikki uusittu lukuun ottamatta alkuperäistä keskusta.
2007: Käyttövesiputket uusittu, viemäriputket uusittu.
2007: Keittiö uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä/tyydyttävä. Kiinteistöä on säännöllisesti ylläpidetty ja mittavia rakenne- ja peruskorjauksia on tehty 2000-luvulla. Kuntotarkastus on tehty 24.4.2024 ja saatavilla välittäjiltä.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Hybridikattila uusittu v. 2021
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Rakennusmateriaali: Talo on ns. 1 1/2 kerroksinen rintamamiestalo, jonka alla on rakennuksen laajuinen kellariosa. Talon julkisivuverhouksena on ulkovuorilaudoitus. Kellarin lattiarakenteena on maanvarainen betonilaatta, välipohjan kantava rakenteena on betonilaatta ja yläkerran välipohja on puurakenteinen. Vesikattona on harjakatto, jonka vesikatteena pystysaumakate.
Keittiön kuvaus
Kodikas keittiö on uusittu vuonna 2007, jonka yhteydessä varusteluna: runsaasti kaapistoja ja tasotilaa, jääkaappi-pakastin, liesiuuni, astianpesukone, liesikupu (hormi), mikro. Keittiön lattia ponttilaattaa, lattian alla lattialämmitys, seinät tapetoitu (tapetti uusittu 2024).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kellarikerroksen kylpyhuone, wc ja yläkerran wc uusittu vuonna 2007. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa varusteluna: suihkukaappi, kylpyamme (irto), peili, käsienpesuallas, lattialämmitys, kodinhoitonurkkaus jossa pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Kellarikerroksen wc:een varusteluna peili, käsienpesuallas, wc-istuin, bideesuihku, lattialämmitys. Yläkerran wc:een varusteluna peilikaappi, käsienpesuallas, wc-istuin, bideesuihku lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Sauna uusittu vuoden 2007 remontin yhteydessä, Heti-valmis kiuas asennettu 2009.
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, josta viehättävät näkymät piha-alueelle. Olohuoneessa varaava takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Sisääntulokerroksessa yksi makuuhuone, yläkerrassa kaksi isoa makuuhuonetta, joista kummastakin kulku yläkerran kylpyhuoneeseen.
Säilytystilojen kuvaus
Pihassa on kaksi varastoa (ei lämmitetty). Sisätiloissa runsaasti säilytystilaa; puolilämmin iso vintti, runsaasti alkuperäisiä syviä kaapistoja. Kellarissa portaiden alustila.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-429-22-144
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
615 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaunis vehreä tontti, jossa nurmea, kasvillisuutta ja pensasaidoitus.
Tontin nimi
PUISTOLA 153
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Jätteiden kokoamispaikka (091-2007-K227) Rekisteröintipvm: 8.1.2008 Oikeutetut: 91-40-181-23, 91-40-181-25 Rasitetut: 91-429-22-144 PUISTOLA 153
Kaavoitustiedot
AO, Erillispientalojen korttelialue.
Sr-3 ympäristön kannalta arvokas rakennus. Rakennusta tai sen osaa ei saa purkaa ilman rakennuslautakunnan lupaa. Rakennuslautakunta voi myöntää luvan purkamiseen vain, jos siihen on pakottava syy. Rakennuksen ulkoasua koskevat muutos ja - ja korjaustyöt sekä lisärakentaminen ja tontin muu täydennysrakentaminen tulee toteuttaa rakennuksen tyyliin hyvin soveltuvalla tavalla.
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Kaksi ulkovarastoa
Palvelut
Koulut: Suutarinkylän peruskoulu, alakoulu 400 m, yläkoulu 600 m, toinen alakoulu Suutarilan alakoulu 700 m. Lukioita löytyy Pohjois-Helsingin alueelta useita.
Palvelut: Yläkaskenkuja sijaitsee tunnelmallisella ja turvallisella pientaloalueella Törynummen luonnonläheisessä ympäristössä. Alueella on runsaasti lapsiperheitä, sillä päiväkodit ja koulut löytyvät lyhyen etäisyyden päästä ja ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet alueella ovat erinomaiset. Tapanilan urheilukeskus (Erä) noin reilu kilometri. Useita kauppoja mm. Tapaninkylän Alepa n. 650m, useita K-kauppoja kävelyetäisyyden päässä. K-Market Suutarila n. 1 km, Siltamäen ostoskeskus n. 1,4 km, Tammiston ja Tikkurilan monipuoliset palvelut noin 3,5 km päässä. Malmin palveluiden pariin n. 2km. Suutarilan terveysasema 900 m. Malmilla 24h päivystys.
Muut palvelut: Heti kadun päästä alkaa pururata ja hiihtomaastot metsäisissä maisemissa.
Päiväkodit: Päiväkoti Kaskisavu 400 m, päiväkoti Himmeli 600 m. Muitakin päiväkoteja alueella useita. Leikkipuistoja useita alueella.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla ja bussiyhteyksillä. Useampi juna-asema n. 2km etäisyydellä. Vaskipellontien bussipysäkiltä n. 600m päästä bussiyhteys Helsingin rautatie asemalle ja Tikkurilan juna-asemalle (611), Lentoasemalle (562), Puistolaan (79) Puistolan juna-asemalle n. 1,8 km.
Pihan kuvaus
Kaunis piha-alue, joka on suunniteltu helppohoitoiseksi. Terassi, nurmea, omena-päärynä ja luumupuu, viinirypäleköynnös, vadelmia, pensasmustikka, viinimarjoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Suutarila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.